Is CREATINE VEGAN 🌱? Moet Je MEER DAN 5 GRAM Nemen?

Tips
In deze video leg ik alles uit over creatine voor vegans. Is creatine vegan? Wat doet creatine? En hoeveel gram creatine moet je nemen per dag als vegan? Meer dan de 5 gram die je overal ziet?

► Wil je een Gratis Persoonlijk Trainingsschema van mij? http://www.ethicalgains.nl

► Wil je me volgen op instagram? https://www.instagram.com/timo_cools/
(Ik beantwoord alle DMs :))

Welkom op mijn kanaal Ethical Gains. Mijn naam is Timo en ik post vegan en fitness gerelateerde videos. Voorbeelden hiervan zijn “Wat ik eet op een dag als Vegan”, vegan tips, fitness tips, vegan kookvideo’s, trainingsvideo’s en andere videos waarin ik laat zien hoe je fitness kan combineren met een veganistische levensstijl.
Het doel van dit kanaal is om vegans veganisme beter op de kaart te laten zetten door vegans te helpen met het bereiken van hun fysieke doelen, of dit nou vetverlies, spiermassa opbouwen of gewoon fit te zijn is. Hierdoor zullen de vegan stereotypes zoals de geitenwollen sokken stereotype langzaam weggaan waardoor het veganisme toegankelijker wordt voor het brede publiek. Uiteindelijk is het doel daarom ook om het (dieren)leed van deze wereld te halen.
Ik zou het super erg waarderen als je mijn videos deelt met je (vegan) vrienden zodat mijn impact met dit kanaal groter kan worden. Ik ben er namelijk erg van overtuigd dat ik veel mensen (en dieren) kan helpen met mijn principes en boodschap. Vergeet niet te abonneren om up-to-date te blijven en dan gaan we samen de wereld vegan maken 😁

► Bekijk Dominion (https://www.youtube.com/watch?v=LQRAfJyEsko&has_verified=1) en Earthlings (https://www.youtube.com/watch?v=w8B547L5VkQ&t=1s&has_verified=1) om te zien waarom ik dit kanaal begonnen ben.

Products You May Like

Articles You May Like

Best Juicing Recipes for Beginners 🥒 Simple & Easy Combinations for Healing, Wellness, & Weightloss
190: Can I benefit from being a part-time vegan?
Vegan Acupuncturist Lisa Wong on Brain Health Matters
KFC & BEYOND FRIED CHICKEN VEGAN HACKS PODCAST Episode 72
VEGAN MUSCLE | How to tone up on a vegan diet | 3 TIPS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *