Ik heb nieuwe supplementen (Vegan Supplementen)

Tips
In deze video laat ik mijn nieuwe supplementen zien die ik neem als vegan om gezond te zijn en om spiermassa op te bouwen al vegan. Het is dus een soort vegan myprotein unboxing ;).Ik neem iedere dag creatine als vegan, eiwitpoeder als vegan en vitamine d3 als vegan.
Deel mijn videos als je ze leuk of leerzaam vind, bedankt 🙂

Wol industrie uitgelegd: https://www.youtube.com/watch?v=dUnTyjBuxkk&has_verified=1

► Download mijn GRATIS FULL BODY TRAININGSSCHEMA (+uitleg!) voor BEGINNERS HIER: www.ethicalgains.nl/ebook

► Wil je me volgen op instagram? https://www.instagram.com/timo_cools/
(Ik beantwoord alle DMs :))

Welkom op mijn kanaal Ethical Gains. Mijn naam is Timo en ik post vegan en fitness gerelateerde videos. Voorbeelden hiervan zijn “Wat ik eet op een dag als Vegan”, vegan tips, fitness tips, vegan kookvideo’s, trainingsvideo’s en andere videos waarin ik laat zien hoe je fitness kan combineren met een veganistische levensstijl.
Het doel van dit kanaal is om vegans veganisme beter op de kaart te laten zetten door vegans te helpen met het bereiken van hun fysieke doelen, of dit nou vetverlies, spiermassa opbouwen of gewoon fit te zijn is. Hierdoor zullen de vegan stereotypes zoals de geitenwollen sokken stereotype langzaam weggaan waardoor het veganisme toegankelijker wordt voor het brede publiek. Uiteindelijk is het doel daarom ook om het (dieren)leed van deze wereld te halen.
Ik zou het super erg waarderen als je mijn videos deelt met je (vegan) vrienden zodat mijn impact met dit kanaal groter kan worden. Ik ben er namelijk erg van overtuigd dat ik veel mensen (en dieren) kan helpen met mijn principes en boodschap. Vergeet niet te abonneren om up-to-date te blijven en dan gaan we samen de wereld vegan maken ?

► Bekijk Dominion (https://www.youtube.com/watch?v=LQRAfJyEsko&has_verified=1) en Earthlings (https://www.youtube.com/watch?v=w8B547L5VkQ&t=1s&has_verified=1) om te zien waarom ik dit kanaal begonnen ben.

Products You May Like

Articles You May Like

Vegan Sour Patch Kids Cherry Bars Recipe #shorts
vegetarian leftover meal prep and taste test.
Maaza juice Ice cream recipe#Shorts 🍨🍹💗#Anjumani.d 🍦😘
5 Helpful Tips to a Vegan/plant-based Eating Routine
What I eat in a day vegan 🌱 #shorts #whatieatinadayvegan #plantbasedfood #healthylifestyle

Leave a Reply

Your email address will not be published.