VEGAN FRIKANDELBROODJES MAKEN! ?? | Bakken met Timo (en Narimane)

Tips
In deze video gaan Narimane en ik vegan frikandelbroodjes maken met de vegan mini frikandellen van de Albert Heijn, vegan bladerdeeg en curry. Dit is een makkelijk, lekker en snel vegan recept die we ff snel zelf hadden bedacht. Vergeet de video niet te delen :).

► Download mijn GRATIS FULL BODY TRAININGSSCHEMA (+uitleg!) voor BEGINNERS HIER: www.ethicalgains.nl/ebook

► Wil je me volgen op instagram? https://www.instagram.com/timo_cools/
(Ik beantwoord alle DMs :))

Welkom op mijn kanaal Ethical Gains. Mijn naam is Timo en ik post vegan en fitness gerelateerde videos. Voorbeelden hiervan zijn “Wat ik eet op een dag als Vegan”, vegan tips, fitness tips, vegan kookvideo’s, trainingsvideo’s en andere videos waarin ik laat zien hoe je fitness kan combineren met een veganistische levensstijl.
Het doel van dit kanaal is om vegans veganisme beter op de kaart te laten zetten door vegans te helpen met het bereiken van hun fysieke doelen, of dit nou vetverlies, spiermassa opbouwen of gewoon fit te zijn is. Hierdoor zullen de vegan stereotypes zoals de geitenwollen sokken stereotype langzaam weggaan waardoor het veganisme toegankelijker wordt voor het brede publiek. Uiteindelijk is het doel daarom ook om het (dieren)leed van deze wereld te halen.
Ik zou het super erg waarderen als je mijn videos deelt met je (vegan) vrienden zodat mijn impact met dit kanaal groter kan worden. Ik ben er namelijk erg van overtuigd dat ik veel mensen (en dieren) kan helpen met mijn principes en boodschap. Vergeet niet te abonneren om up-to-date te blijven en dan gaan we samen de wereld vegan maken ?

► Bekijk Dominion (https://www.youtube.com/watch?v=LQRAfJyEsko&has_verified=1) en Earthlings (https://www.youtube.com/watch?v=w8B547L5VkQ&t=1s&has_verified=1) om te zien waarom ik dit kanaal begonnen ben.

Products You May Like

Articles You May Like

Best vegan lifestyle win easy now vision gallery gardens post 10 news
BEST Humane Education Tips! How to Bring Vegan Ethics to Schools
Maaza juice Ice cream recipe#Shorts 🍨🍹💗#Anjumani.d 🍦😘
Vaginal Steaming Use, Safety, Benefits, Using Dr. Sebi Approved Herbs
5 Helpful Tips to a Vegan/plant-based Eating Routine

Leave a Reply

Your email address will not be published.